Spreek uw doelgroepen gemakkelijk en gericht aan.

Met Sparqle Narrowcasting!

Met Sparqle Narrowcasting draait u beelden en boodschappen op beeldschermen in uw eigen of andermans winkel, bedrijf, horecagelegenheid, etalage of in de publieke ruimte. Video's, foto’s, livestreams, maar ook interactieve applicaties. Dit alles gemakkelijk gestuurd en beheerd vanuit uw eigen computer. Via internet (Cloud) uiteraard. De modulair opgebouwde software van Sparqle is een handzaam en laagdrempelig communicatiemedium om uw doelgroepen gemakkelijk en gericht aan te spreken. Sparqle zorgt voor een sfeervol, informatief en commercieel aantrekkelijk visitekaartje dat werkt. In de markt is hetgeen Sparqle Narrowcasting biedt ook bekend onder de term Digital Signage. Ook worden termen zoals Infoscreens of Instore Communication genoemd.

   Sparqle, handiger kan het niet.

   Laagdrempelige gebruikersvriendelijke software gebaseerd op internet techniek

   U kunt de vorm en inhoud van uw beelden of informatie zelf bepalen of desgewenst laten verzorgen door een Communicatie Partner van Sparqle. De standaard communicatiesoftware van Sparqle bevat een standaard lay out waar u uw eigen huisstijl aan toe kunt voegen. Handiger kan het niet. State-of-the-art techniek tegen een relatief lage prijs. Maandelijks opzegbaar. Stapsgewijs kunt u meer functionaliteiten (modules/applicaties) toevoegen zoals nieuws, aciviteiten en social media. Sparqle biedt 30+ extra functionele modules en applicaties.

     Uw investering direct terugverdienen!

     U kunt uw informatie en commerciële boodschappen op diverse publieke of private locaties vertonen. Maar ook informatie en commerciële boodschappen van andere (commerciële) aanbieders en collega-ondernemers op uw eigen beeldscherm laten zien. Op die manier kunt u uw eigen investering in uw eigen TV kanaal snel en eenvoudig terugverdienen. Het plaatsen van eigen informatie op eigen schermen is natuurlijk gratis. En het toestaan van boodschappen van anderen is optioneel.

       Stad en land verbinden!

       Een eigen TV kanaal in uw winkel of bedrijf is een ideaal communicatiemedium om ondernemers, instellingen en bedrijven met elkaar te verbinden. Zowel in binnensteden als tussen stad en land. Een handzame tool voor koepelorganisaties zoals centrummanagement en ondernemersverenigingen om zich individueel en gezamenlijk te presenteren en elkaar te versterken. Ideaal ook om onder andere de beleving van stad en het recreatief-toeristische buitengebied met elkaar te verbinden. Zo zorgt u bij elkaar voor sfeerbeleving en meer omzet.