Partners

Samenwerken voor een beter resultaat!

Sparqle werkt samen met diverse partijen om op iedere vraag een passend antwoord te kunnen bieden. Zo wordt er samengewerkt met vormgevers, mediabureaus, projectbureaus en AV-bedrijven.

   Partner vinden?

   Niet al onze partners kiezen er voor om prominent onze naam Sparqle te communiceren. Soms is ons aanbod onderdeel van hun totaalpakket. We maken onderscheid tussen een aantal soorten partners. Wilt u weten welke partners u in uw regio van dienst kunnen zijn, neem dan contact met ons op. Onze partners werken desgewenst samen met uw leveranciers. Heeft u nog geen dream team tot uw beschikking? Dan stellen wij die voor u samen!

   Sparqle > Contact

   Partner worden?

   Sluit je aan!

   Wilt u partner worden? Neem dan contact op met Remco de Jong van Triamata. Sparqle software is gebaseerd op het krachtige online communication & middleware platform Triamata NXT. Deze software is ook de motor onder diverse andere eigen producten waaronder Envation, Adletix, SafetyCloud en meer. Sparqle is een flexibele en schaalbare standaard SaaS oplossing aangeboden via een reseller/affiliate partner model. Andere samenwerkingsvormen waaronder whitelabel behoren echter ook tot de mogelijkheden. Sterker nog, dat is waar we de afgelopen 16 jaar groot in geworden zijn... Neem contact met ons op of zie voor meer informatie de specifieke websites van onze producten.

   Sparqle > Contact