Nieuwe 'Geneve' versie Sparqle Narrowcasting

29-07-2015

Geneve (7.0) release

Triamata (Sparqle) lanceert haar nieuwe 'Geneve' versie. Veel nieuwe mogelijkheden en wederom een paar kersverse modules. Focus in deze versie ligt op samenwerking. Diverse Applicatie Partners worden aangesloten en ook op de achtergrond verstevigen we onze positie.


meer informatie

Samenwerking Gemeente Weert

02-07-2015

Nieuwe Applicatie Partner

Triamata (Sparqle) heeft een intentieovereenkomst gesloten met Gemeente Weert om samen te werken op het gebied van Narrowcasting vanuit het label MetOnsInWeert.NL. Sparqle investeert in de ontwikkeling van een speciale applicatie binnen haar software aanbod die realtime de MetOnsInWeert.NL activiteitenkalender kan presenteren via de deelnemende locaties van Sparqle.


meer informatie

Samenwerking Bibliotheek Eindhoven

03-06-2015

Nieuwe Experience Partner

Triamata (Sparqle) gaat een samenwerking aan met Bibliotheek Eindhoven. Beide partijen spreken uit in elkaar te investeren en gezamenlijk nieuwe toepassingen te ontwikkelen op het gebied van Interactieve Media met in het bijzonder TV Narrowcasting. Bibliotheek Eindhoven zal gebruik gaan maken van Sparqle TV Narrowcasting.


meer informatie

Samenwerking WeertDeGekste.NL

01-05-2015

Nieuwe Applicatie Partner

Triamata (Sparqle) is een samenwerking aangegaan met WeertDeGekste.NL. In een pilot van 6 maanden zal Sparqle het technisch mogelijk maken dat lokaal nieuws van WeertDeGekste.NL realtime kan worden verspreid via Narrowcasting. In deze 6 maanden zullen nieuwe businessmodellen onderzocht worden en zal er gekeken worden naar nieuwere vormen van samenwerking en met name verdienmodellen voor WeertDeGekste.NL.


meer informatie

Samenwerking Bibliotheek Weert

10-04-2015

Nieuwe Experience Partner

Triamata (Sparqle) is een samenwerking aan gegaan met Bibliocenter Weert. Beide partijen spraken uit in elkaar te investeren en gezamenlijk nieuwe toepassingen te ontwikkelen op het gebied van Interactieve Media met in het bijzonder TV Narrowcasting. Bibliocenter maakt gebruik van Sparqle TV Narrowcasting. De introductie van Narrowcasting in Weert sluit mooi aan bij de recente verbouwing van Bibliocenter.


meer informatie

Nieuwe 'Florence' versie Sparqle Narrowcasting

17-03-2015

Florence (6.0) release

Triamata (Sparqle) lanceert haar nieuwe 'Florence' versie. Veel nieuwe mogelijkheden en een paar kersverse modules waaronder de mogelijkheid om via Drag&Drop content toe te voegen in het CMS. Ook de beheeromgeving ondergaat een totale makeover. Deze nieuwe versie wordt om die laatste reden 'Florence' gedoopt.


meer informatie

Nieuwe structuur Delite Group

28-02-2015

Triamata Holding

Om beter onderscheid te maken tussen onze diverse professies is onlangs onze bedrijfsstructuur aangepast. De holding en werkmaatschappij van Delite zijn omgedoopt naar Triamata Holding B.V. en Triamata B.V. Delite, Envation en ook Sparqle worden handelsnamen van Triamata. Om duidelijk onze ambitie uit te kunnen dragen zijn alle bedrijfsonderdelen als apart bedrijf opnieuw neergezet.


meer informatie

Introductie Sparqle Narrowcasting

11-01-2015

Software via abonnementen

Al jaren werden wij (Triamata) gevraagd of onze software ook beschikbaar gemaakt kon worden in abonnementsvorm. Voorheen was de software (Triamata NXT) alleen beschikbaar in licentievorm en richtte ons bedrijf zich op middelgrote klanten via specialistische maatwerk projecten. Na maanden schaven aan ons product ziet nu eindelijk ons nieuwe businessmodel het levenslicht.


meer informatie