Pakketten

Voor ieder wat wils

Sparqle levert TV op maat voor iedere branche, van winkels tot theaters. Om een eerste juiste keuze te kunnen maken hebben wij voor u enkele pakketten samengesteld. Naast deze pakketten denken wij graag met u mee om 'op maat oplossingen' te maken voor uw specifieke vraag. Het is tenslotte uw eigen visitekaartje! U kunt uitbreiden met extra kanalen, players en schermen (connecties) en functionele modules en applicaties. Daarnaast is er integratie mogelijk met externe systemen via zogenaamde connectors. Ieder pakket biedt een standaard aantal functionaliteiten waarmee u meteen vooruit kunt.

   Introductie actie

   In verband met onze introductie in diverse steden hebben wij een speciaal aanbod. Heeft u via diverse media of via onze partners een voucher code ontvangen? Vermeldt die dan bij uw bestelling en maak kans op 1 jaar gratis Narrowcasting van Sparqle. U betaalt dan slechts voor de aanschaf van uw schermen en players (de hardware dus). Met deze aanbieding kunt u direct verdienen met uw locaties door advertenties toe te staan!

   Maak hieronder uw keuze. Deze actie geldt voor uw totale bestelling!

     starter

     Narrowcasting Starter

     Vanaf 1 locatie met 1 of meer schermen

     Heeft u voor nu genoeg aan 1 scherm? Of meerdere geschakelde schermen met hetzelfde beeld. Start dan met dit pakket. Dit pakket is leverbaar vanaf € 20,= per maand *.

     Bestel NU!

     basic

     Narrowcasting Basic

     Op meerdere locaties via meerdere schermen

     Heeft u meerdere locaties of meerdere plekken binnen uw organisatie waar u mensen wilt informeren? Start dan met dit pakket. Dit pakket is leverbaar vanaf € 44,= per maand *.

     Bestel NU!

     plus

     Narrowcasting Plus

     Meerdere kanalen voor meerdere doelgroepen

     Heeft u verschillende soorten klanten of mensen die u op andere manieren met een andere boodschap wilt bereiken en informeren? Start dan met dit pakket. Dit pakket is leverbaar vanaf € 80,= per maand *.

     Bestel NU!

     Flexibel aanbod

     Klant is koning

     Het Sparqle aanbod is erg flexibel. Standaard zijn alle abonnementen per maand opzegbaar. Geeft u wel aan direct voor langere tijd gebruik te maken van onze producten en diensten, dan geven wij u een korting. Bij een 1-jarig contract een interessante korting en bij een 2-jarig contract uiteraard een hogere korting. Niets voor niets! U kunt uw abonnement ook tijdelijk pauzeren - wij maken dan een backup en kunnen uw omgeving vervolgens op een later tijdstip weer activeren. U betaalt dan enkel weer eenmalig configuratiekosten. Facturatie is altijd per jaar vooruit. Zegt u onverhoopt eerder op, dan volgt er restitutie. Met deze manier van aanpak voorkomen we onnodige administratie en zo houden we onze prijzen laag.

       Extra optionele Modules

       Informatieve en interactieve uitbreidingen op het standaard pakket

       Sparqle biedt een groot scala (+30) aan extra fuctionele modules. Deze modules zijn geheel aan te passen aan uw huisstijl en nemen u werk uit handen. Via een aparte beheeromgeving is de inhoud van deze modules te beheren of volledig te automatiseren. Sparqle biedt bijvoorbeeld modules om op een makkelijke manier Nieuws en Activiteiten te beheren, maar biedt ook modules om uw omgeving met Social Media te koppelen of met uw website (WordPress, Drupal, RSS, etc...). Alle modules zijn volledig aan te passen aan uw eigen huisstijl via interactieve sjablonen. Vraag de lijst met een overzicht van alle modules aan via info@sparqle.eu. Mist u bepaalde functionaliteit? Geef dit dan aan ons door - we plaatsen uw wens dan op de wensenlijst en investeren en informeren u zodra nieuwe functionaliteit beschikbaar is.

         Extra standaard Applicaties

         Standaard applicaties door ons samengesteld met onze Applicatie Partners

         Sparqle werkt samen met diverse Applicatie Partners. Samen met hen investeert zij in handige standaard functionaliteiten. Een groot deel van de applicaties zijn gratis te gebruiken. Een deel zijn gesponsord door derden. Vraag een overzicht van de applicaties aan via info@sparqle.eu. Mist u bepaalde functionaliteiten? Geef ons dit dan aan en waar mogelijk zullen we proberen om deze functionaliteiten op onze roadmap te plaatsen.

           Direct verdienen!

           Gratis instappakket van Sparqle

           Er is ook een gratis variant van Sparqle TV. De gratis variant toont afhankelijk van uw locatie standaard informatie. Het toestaan van advertenties is verplicht hoewel u - zoals altijd binnen ons model - ook zelf inkomsten genereert als er advertenties worden geplaatst. U kunt zelf uiteraard ook eigen advertenties plaatsen. Zelf extra functionaliteiten kiezen via extra Modules en Applicaties is niet mogelijk. Ook het CMS onderdeel met standaard functies voor het publiceren van Artikelen, Afbeeldingen, Links en Documenten via eigen sjablonen met daarbij huisstijlbewaking zijn niet beschikbaar in dit pakket. Dit pakket is alleen beschikbaar voor Locatie Partners. Heeft u een locatie met een groot bereik (bezoekers die uw schermen kunnen zien dus), neem dan contact met ons op om Locatie Partner te worden. We zijn bereikbaar via info@sparqle.eu.