Contact

Hoe drinkt u uw koffie?

Sparqle is gevestigd in Eindhoven op de High Tech Campus Eindhoven. Sparqle is een handelsnaam van Triamata. U bent op afspraak welkom op ons kantoor. Belt u even voor een afspraak via ons algemeen nummer of via uw Sparqle contactpersoon of de contactpersoon van uw Sparqle Partner. Op ons hoofdkantoor, maar ook op een van onze Experience omgevingen geven wij u graag een uitgebreide demonstratie van onze producten en diensten.

Triamata B.V. / Sparqle
High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven

T +31620099281
I sparqle.eu
E info@sparqle.eu

KVK/COC 60099232
IBAN NL96ABNA0574327975

   Bibliocenter Weert

   Bibliocenter

   Sparqle Experience Weert

   Bibliocenter Weert maakt gebruik van Sparqle Narrowcasting in haar vestiging in het centrum van Eindhoven. U bent welkom om daar een kijkje te komen nemen in deze pas verbouwde locatie. Wij ontvangen u graag op deze locatie voor een kop koffie en een rondleiding en live demonstratie.

   Bibliocenter Weert
   A
   Wilhelminasingel 250, Weert
   T +31882432000
   I www.bibliocenter.nl

   Bibliotheek EIndhoven

   Bibliotheek Eindhoven

   Sparqle Experience Eindhoven

   Bibliotheek Eindhoven maakt gebruik van Sparqle Narrowcasting in haar vestiging in het centrum van Eindhoven. U bent welkom om daar een kijkje te komen nemen in de mooi verbouwde 'Witte Dame' - een van de Philips gebouwen die onlangs zijn verbouwd en vernieuwd. Bibliotheek Eindhoven ademt de perfecte combinatie van oud en nieuw uit. Sparqle Narrowcasting past perfect in dat beeld.

   Bibliotheek Eindhoven
   A
    Emmasingel 22 (de Witte Dame)
   T +31402604215
   I www.bibliotheekeindhoven.nl